01
Step Image
02
Step Image
03
Step Image
04
Step Image

 

Inregistrare (Recording)

Fiecare artist are nevoie de o calitate a sunetului cât mai bună pentru ca talentul său să nu treacă neobservat. Dacă ești artist și îți dorești să înregistrezi un semnal, o voce sau un instrument pentru o anumită piesă, la noi poți oricând să faci asta! Dispunem de aparatură profesională și te putem ajuta să devi un profesionist!
Înregistrarea presupune captarea semnalului audio într-o sesiune de recording.

Mixaj

Mixajul audio, definit generic, e procesul prin care mai multe sunete, din diferite surse (înregistrari, sample CDs/banks, sinteza etc) sunt combinate într-unul sau mai multe canale audio, în general într-unul stereo. În acest proces nivelul de semnal al surselor de sunet, spectrul lor de frecventa, dinamica si pozitia panoramica sunt controlate în amanunt.

Masterizare

Din punct de vedere tehnic, masterizarea este pasul final dinainte de multiplicarea unui material audio, dupa ce mixajul final s-a incheiat.

Reconditionare materiale audio

Cred că fiecare dintre noi are  amintiri păstrate pe un format audio/video, dar care au nevoie de recondiționare fiindcă la momentul respectiv au fost captate la o calitate slabă. Atunci cand un fișier audio este deteriorat.

Spoturi audio

Cu siguranță că deja se știe că reclama este sufletul comerțului, și ca acest lucru să fie în avantajul tău noi îți oferim realizarea unor spoturi radio de calitate pentru ca afacerea sau evenimentul pe care îl promovezi să fie „bine auzit”.

Voiceover

Dacă ai văzut vreodată un film dublat în limba română știi, în mare parte, despre ce este vorba. Fie că ai o poveste, o lecție didactică, un film, un desen animat sau orice altceva pe care ai vrea să îl realizezi în format audio, noi te putem ajuta. Dispunem de tehnica necesară și de voci artistice pentru acest aceasta.

Sound Design

Este un serviciu ce constă în manipularea unor sunete deja procesate care au nevoie de o altă expunere mai nouă sau mai aproape de contextul urmărit. Este o artă a sunetului ce corectează anumite aspecte ale creațiilor muzicale.