2 
Alex Teodorescu (Jack of all Trades) este un producator muzical sarguincios in varsta de 22 de ani, pasionat de muzica rock, folc, hip-hop, dar si de alte genuri si este „omul bun la toate”. Canta la chitara acustica inca din perioada liceului cand si-a descoperit si talentul vocal si de atunci se dedica proiectelor sale muzicale in totalitate. La Anormal Studio lucreaza ca instrumentist, producator, tehnician, fiind un om dedicat muncii sale. O alta pasiune mare a sa, pe langa muzica, este gaming-ul, pe care-l vede ca pe o oazaa de releaxare dupa o zi stresanta.
griffin-films
Griffin Films este o echipa de productie video formata din 2 membri: Bogdan Badea si Gabriel Corneanu. Cei doi se ocupa cu realizarea  proiectelor in domeniul filmlui de scurtmetraj si de lungmetraj, videoclipurilor, documentarelor, dar si cu scrierea scenariilor Au realizat scurtmetrajul „Inima”, un film despre adolescentei si iubire, disponibil online, in colaborare cu echipa noastra pentru partea de sunet, si, tot cu noi lucreaza la materialele video necesare. Este o echipa aflata la inceput de drum, dar care promite.
 
 4

Gheorghe Razvan-Gabriel, alias Ronny, este un tanar web-designer din Brasov care face parte din echipa Anormal Studio inca de la inceputuri. Ronny se ocupa cu brio de partea grafica (logo design, artwork-uri),  avand aceasti pasiune inca din liceu,  din clasa a X-a, cand  facea manipulari foto in Adobe Photoshop – web design.
Cu timpul, si-a aprofundat cunostintele si s-a axat mai mult pe exectuarea de logo-uri, flyere, etc.
Ronny este pasionat si de regie de film, montaje, editari video, si , In prezent, are multe proiecte in aceste domenii. Nu a urmat cursuri universitare de regie sau film, dar a absolvit Facultatea de Design Industrial din Brasov care l-a influentat in alegerea carierei sale.