Despre noi

Anormal Studio a pornit din underground, ca un un vis subteran si a iesit la lumina, in forma lui finala, in anul 2016, in luna ianuarie.
De unde numele de „ANORMAL STUDIO”? In general se spune ca artistii sunt pasari de noapte, mereu agitati si mereu pe fuga. Din cauza stilului de viata antrenant, lumea muzicii este vazuta ca o lume „anormala”, de aici si numele nostru. Asadar, fiind un domeniu dinamic unde timpul este foarte pretios, iar calitatea este cea care face diferenta, am decis sa oferim servicii audio profesionale la preturi avantajoase si sa facem ca orice inregistrare sa sune „anormal” de bine, asa cum ne place noua sa spunem.

Obiectivul nostru este sa aducem un suflu nou industriei muzicale din Romania prin promovarea unui sound de calitate și prin implicarea noastra in vaste servicii din domeniul audio, de la inregistrare voci pentru: animatii, filme, audiobook-uri, reclame, pana la imprimarea si editarea materialelor necesare solistilor, bandurilor etc. Pe partea de productie muzicala suntem in continua dezvoltare. Avem colaborari cu instrumentisti, producatori muzicali si textieri si suntem pregatiti si ne punem amprenta si in acest domeniu.

Fondatorul studio-ului este Andrei Chitu, inginer de sunet, absolvent al S.A.E Bucharest (School of Audio Engineering), un tanar ce si-a dorit sa deschida in orasul sau natal, Campina, propriul studio de inregistrari.

Oferta noastra consta in servicii audio diverse; de la inregistrare audio, mixaj, masterizare, reconditionare materiale audio, pana la voiceover, spoturi radio si soundesign. Daca vreti sa stiti mai multe detalii despre noi, click pe contact si selecteaza una dintre categoriile din pagina.